מרק פרווה מוקרם!! טעים, קטיפתי וענוג…
2 בצלים גדולים קלופים וקצוצים
4 שיני שום כתוש
2 בטטות בינוניות קלופות חתוכות לקוביות גדולות
8 גזרים קלופים חתוכים גס
חתיכת דלעת במשקל 300-400 גרם חתוכה לקוביות גדולות
עגבניה בשלה חתוכה לארבע
פחית קרם קוקוס
כף אבקת קארי
כפית סוכר חום
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
לפסטו כוסברה:
צרור כוסברה, ללא גבעולים
1 שן שום
50 גרם צנוברים קלויים
1/2 כוס שמן זית
מלח לפי הטעם
בסיר גדול, מחממים 5-6 כפות שמן זית או עד שתחתית הסיר מכוסה בשמן.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומלח ומתחילים להזהיב אותם על להבה בינונית.
לאחר כ 10 דקות, מוסיפים את השום ומערבבים. נזהרים שהשום לא ישרף.
מוסיפים את הבטטות, הגזרים, הדלעת, העגבניה ומים רק עד כיסוי הירקות.
מוסיפים פחית קרם אגוזי קוקוס ומתבלים באבקת קארי, סוכר חום, מלח ופלפל לפי הטעם.
מביאים את המרק לרתיחה ומבשלים עד להתרככות הירקות. כשהירקות רכים, טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת מחית חלקה.
אני ממליץ לסנן את המרק במסננת לקבלת מרק קרמי חלק. אם יש צורך מוסיפים מעט מים רותחים.
טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם, לפני ההגשה מעטרים את הצלחת בכפית או שתיים טפטופי פסטו כוסברה.
הכנת הפסטו:
טוחנים במעבד מזון את הכוסברה, הצנוברים השום ושמן הזית וממליחים לפי הטעם. מזליפים עוד שמן זית אם הפסטו סמיך מדיי.
מרק פרווה מוקרם!! טעים, קטיפתי וענוג...
2 בצלים גדולים קלופים וקצוצים
4 שיני שום כתוש
2 בטטות בינוניות קלופות חתוכות לקוביות גדולות
8 גזרים קלופים חתוכים גס
חתיכת דלעת במשקל 300-400 גרם חתוכה לקוביות גדולות
עגבניה בשלה חתוכה לארבע
פחית קרם קוקוס
כף אבקת קארי
כפית סוכר חום
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
לפסטו כוסברה:
צרור כוסברה, ללא גבעולים
1 שן שום
50 גרם צנוברים קלויים
1/2 כוס שמן זית
מלח לפי הטעם
אופן ההכנהבסיר גדול, מחממים 5-6 כפות שמן זית או עד שתחתית הסיר מכוסה בשמן.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומלח ומתחילים להזהיב אותם על להבה בינונית.
לאחר כ 10 דקות, מוסיפים את השום ומערבבים. נזהרים שהשום לא ישרף.
מוסיפים את הבטטות, הגזרים, הדלעת, העגבניה ומים רק עד כיסוי הירקות.
מוסיפים פחית קרם אגוזי קוקוס ומתבלים באבקת קארי, סוכר חום, מלח ופלפל לפי הטעם.
מביאים את המרק לרתיחה ומבשלים עד להתרככות הירקות. כשהירקות רכים, טוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת מחית חלקה.
אני ממליץ לסנן את המרק במסננת לקבלת מרק קרמי חלק. אם יש צורך מוסיפים מעט מים רותחים.
טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם, לפני ההגשה מעטרים את הצלחת בכפית או שתיים טפטופי פסטו כוסברה.
הכנת הפסטו:
טוחנים במעבד מזון את הכוסברה, הצנוברים השום ושמן הזית וממליחים לפי הטעם. מזליפים עוד שמן זית אם הפסטו סמיך מדיי.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!