מרק מעולה שמשלב ירקות עם חלבונים והופך לארוחה מלאה שמתאימה בדיוק לימים הקרירים שלפנינו.
למרק:
בצל
3 שיני שום
2 קישואים
2 גזרים
2 תפוחי אדמה
2 בטטות
דלעת
סלרי
פטרוזיליה
1/3כוס גריסים
1/3 כוס עדשים כתומות
מלח, פלפל שחור, חווייג’.
לכדורי עוף:
500 גרם עוף טחון
1/2 כוס פירורי לחם
ביצה
בצל קצוץ מטוגן
2 שיני שום כתושות
לבחירה: צרור פטרוזיליה קצוצה
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר גדול עם מעט שמן עד להזהבה. קוצצים את השום ומוסיפים לסיר.
מגררים את הירקות או חותכים לקוביות ומסיפים לסיר, מאדים כמה דקות, מוסיפים מים עד שהם מכסים את הירקות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העדשים והגריסים, קוצצים את הפטרוזיליה והסלרי ומוסיפים. מתבלים ומבשלים חצי שעה.
בינתיים מערבבים את כל חומרי הכדורים. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים.
אחרי שהמרק התבשל חצי שעה מוסיפים בזהירות את הכדורים ומבשלים 40 דקות נוספות.
מרק מעולה שמשלב ירקות עם חלבונים והופך לארוחה מלאה שמתאימה בדיוק לימים הקרירים שלפנינו.
למרק:
בצל
3 שיני שום
2 קישואים
2 גזרים
2 תפוחי אדמה
2 בטטות
דלעת
סלרי
פטרוזיליה
1/3כוס גריסים
1/3 כוס עדשים כתומות
מלח, פלפל שחור, חווייג'.
לכדורי עוף:
500 גרם עוף טחון
1/2 כוס פירורי לחם
ביצה
בצל קצוץ מטוגן
2 שיני שום כתושות
לבחירה: צרור פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנהקוצצים את הבצל ומטגנים בסיר גדול עם מעט שמן עד להזהבה. קוצצים את השום ומוסיפים לסיר.
מגררים את הירקות או חותכים לקוביות ומסיפים לסיר, מאדים כמה דקות, מוסיפים מים עד שהם מכסים את הירקות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העדשים והגריסים, קוצצים את הפטרוזיליה והסלרי ומוסיפים. מתבלים ומבשלים חצי שעה.
בינתיים מערבבים את כל חומרי הכדורים. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים.
אחרי שהמרק התבשל חצי שעה מוסיפים בזהירות את הכדורים ומבשלים 40 דקות נוספות.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!