בחורף לא צריך תירוץ למרק חם.
קערית מרק תתקבל בברכה בכל יום מחדש.
הפעם אני מגישה לך הצעה לקערית מגוונת.
מרק ירקרק על בסיס ברוקולי.
טעם ומרקם שיוצרים חוויה מחממת ונעימה במיוחד.
חבילת ברוקולי קפוא (כ-600 גרם)
בצל גדול
4 שיני שום
3 קלחי סלרי כולל העלים
פחית חלב קוקוס
1/2 כוס קוואקר טחון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח
מחלקים את הבצל לשמיניות ומאדים עם מעט מים.
פורסים את השום ומוסיפים לקראת סיום אידוי הבצל.
פורסים את הסלרי ומוסיפים לסיר יחד עם הברוקולי.
מכסים במים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים למשך כחצי שעה, עד שסכין ננעצת בגבעולי הברוקולי בקלות.
מוסיפים חלב קוקוס וחצי כוס שיבולת שועל טחונה. מביאים לרתיחה ומבשלים עשר דקות נוספות.
מכבים את האש, מוסיפים את המלח, טוחנים בבלנדר מוט.
נהנים לבריאות.
חורף בריא!
בחורף לא צריך תירוץ למרק חם.
קערית מרק תתקבל בברכה בכל יום מחדש.
הפעם אני מגישה לך הצעה לקערית מגוונת.
מרק ירקרק על בסיס ברוקולי.
טעם ומרקם שיוצרים חוויה מחממת ונעימה במיוחד.
חבילת ברוקולי קפוא (כ-600 גרם)
בצל גדול
4 שיני שום
3 קלחי סלרי כולל העלים
פחית חלב קוקוס
1/2 כוס קוואקר טחון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח
אופן ההכנהמחלקים את הבצל לשמיניות ומאדים עם מעט מים.
פורסים את השום ומוסיפים לקראת סיום אידוי הבצל.
פורסים את הסלרי ומוסיפים לסיר יחד עם הברוקולי.
מכסים במים רותחים, מביאים לרתיחה ומבשלים למשך כחצי שעה, עד שסכין ננעצת בגבעולי הברוקולי בקלות.
מוסיפים חלב קוקוס וחצי כוס שיבולת שועל טחונה. מביאים לרתיחה ומבשלים עשר דקות נוספות.
מכבים את האש, מוסיפים את המלח, טוחנים בבלנדר מוט.
נהנים לבריאות.
חורף בריא!
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!