תוספת מגוונת למנה העיקרית, פשוטה להכנה אך מרשימה מאוד, אהובה במיוחד על ילדים.
8 תפוחי אדמה בינוניים
חצ כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה או מיובשת
מלח
פלפל שחור
מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך חלקי.
מוציאים ומייבשים.
מניחי על נייר אפיה בתבנית וחותכים חתכים בתפוחי האדמה במעט עד הסוף.
מערבבים את השמן עם שאר החומרים ומורחים על תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שתפוחי האדמה רכים בפנים.
מעבירים לתוכנית גריל לעשר דקות לקבלת צבע יפה.
תוספת מגוונת למנה העיקרית, פשוטה להכנה אך מרשימה מאוד, אהובה במיוחד על ילדים.
8 תפוחי אדמה בינוניים
חצ כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה או מיובשת
מלח
פלפל שחור
מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך חלקי.
מוציאים ומייבשים.
מניחי על נייר אפיה בתבנית וחותכים חתכים בתפוחי האדמה במעט עד הסוף.
מערבבים את השמן עם שאר החומרים ומורחים על תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שתפוחי האדמה רכים בפנים.
מעבירים לתוכנית גריל לעשר דקות לקבלת צבע יפה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!