8 תפוחי אדמה בינוניים
חצי כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה או מיובשת
מלח
פלפל שחור
מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך חלקי.
מוציאים ומייבשים.
מניחים על נייר אפיה בתבנית וחותכים חתכים בתפוחי האדמה כמעט עד הסוף.
מערבבים את השמן עם שאר החומרים ומורחים על תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שתפוחי האדמה רכים בפנים.
מעבירים לתוכנית גריל לעשר דקות לקבלת צבע יפה.
8 תפוחי אדמה בינוניים
חצי כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה או מיובשת
מלח
פלפל שחור
מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך חלקי.
מוציאים ומייבשים.
מניחים על נייר אפיה בתבנית וחותכים חתכים בתפוחי האדמה כמעט עד הסוף.
מערבבים את השמן עם שאר החומרים ומורחים על תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שתפוחי האדמה רכים בפנים.
מעבירים לתוכנית גריל לעשר דקות לקבלת צבע יפה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!