מניפות תפוחי אדמה

מתכון_לתפוחי_אדמה_אפויים
מניפות תפוחי אדמה

קל

8

פרווה

מאת: דיתי וינשטיין

חומרים

8 תפוחי אדמה בינוניים
חצי כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה או מיובשת
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך חלקי.
מוציאים ומייבשים.
מניחים על נייר אפיה בתבנית וחותכים חתכים בתפוחי האדמה כמעט עד הסוף.
מערבבים את השמן עם שאר החומרים ומורחים על תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שתפוחי האדמה רכים בפנים.
מעבירים לתוכנית גריל לעשר דקות לקבלת צבע יפה.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!