1 חזה עוף
1 בצל גדול
3 גזרים
4 שיני שום
למשרה:
2 כפות חמאת בוטנים
3 כפות סילאן
2 כפות מים רותחים
1/4 כוס יין אדום
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מתחילים בהכנת המשרה.
שמים בקערית את כל הרכיבים, טורפים היטב באמצעות מזלג או בעזרת בלנדר מוט לקבלת משרה אחיד.
פורסים את חזה העוף לרצועות, מעבירים לקערה עם מחצית מכמות המשרה.
מחלקים את הבצל לארבע ופורסים לרצועות דקות.
מחממים סיר או מחבת עמוקה (ווק) ומאדים את הבצל עם מעט מים.
פורסים את השום לפרוסות דקות ומוסיפים לבצל.
חותכים את הגזרים לרצועות דקות ומוסיפים.
מאדים במשך כרבע שעה או עד שרצועות הגזר מתרככות.
מוסיפים לירקות את המשרה שנותר ומערבבים.
מוסיפים את רצועות העוף ומערבבים.
מבשלים על להבה בינונית בערך כעשר דקות, מדי כמה דקות מערבבים כדי שכל רצועות העוף יתבשלו היטב.
ליצירת ארוחה קלילה ניתן להגיש על מצע של חסה או כרוב לבן.
1 חזה עוף
1 בצל גדול
3 גזרים
4 שיני שום
למשרה:
2 כפות חמאת בוטנים
3 כפות סילאן
2 כפות מים רותחים
1/4 כוס יין אדום
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מתחילים בהכנת המשרה.
שמים בקערית את כל הרכיבים, טורפים היטב באמצעות מזלג או בעזרת בלנדר מוט לקבלת משרה אחיד.
פורסים את חזה העוף לרצועות, מעבירים לקערה עם מחצית מכמות המשרה.
מחלקים את הבצל לארבע ופורסים לרצועות דקות.
מחממים סיר או מחבת עמוקה (ווק) ומאדים את הבצל עם מעט מים.
פורסים את השום לפרוסות דקות ומוסיפים לבצל.
חותכים את הגזרים לרצועות דקות ומוסיפים.
מאדים במשך כרבע שעה או עד שרצועות הגזר מתרככות.
מוסיפים לירקות את המשרה שנותר ומערבבים.
מוסיפים את רצועות העוף ומערבבים.
מבשלים על להבה בינונית בערך כעשר דקות, מדי כמה דקות מערבבים כדי שכל רצועות העוף יתבשלו היטב.
ליצירת ארוחה קלילה ניתן להגיש על מצע של חסה או כרוב לבן.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!