6 פרוסות חזה עוף
⅓ כוס שמן זית
בצל סגול
פלפל
קישוא
נבטים
פטריות
6 שיני שום כתושות
חבילת אטריות מבושלות
3 כפות רוטב טריאקי
כפית סוכר חום
אופן ההכנה:
חותכים את חזה העוף לריבועים. משרים אותם בקערה עם חצי מכמות השום והשמן זית.
חותכים את הבצל והפטריות לפרוסות, את הקישואים והפלפל לרצועות.
במחבת רחבה או בווק מקפיצים את הירקות והשום הכתוש עם מעט שמן עד לריכוך חלקי.
במחבת אחרת מטגנים את חזה העוף (אין צורך להוסיף שמן).
מעבירים את חזה העוף המטוגן למחבת הירקות.
מוסיפים את האטריות המבושלות, את רוטב הטריאקי ואת הסוכר החום.
מבשלים מספר דקות תוך כדי ערבוב.
6 פרוסות חזה עוף
⅓ כוס שמן זית
בצל סגול
פלפל
קישוא
נבטים
פטריות
6 שיני שום כתושות
חבילת אטריות מבושלות
3 כפות רוטב טריאקי
כפית סוכר חום
אופן ההכנה:
חותכים את חזה העוף לריבועים. משרים אותם בקערה עם חצי מכמות השום והשמן זית.
חותכים את הבצל והפטריות לפרוסות, את הקישואים והפלפל לרצועות.
במחבת רחבה או בווק מקפיצים את הירקות והשום הכתוש עם מעט שמן עד לריכוך חלקי.
במחבת אחרת מטגנים את חזה העוף (אין צורך להוסיף שמן).
מעבירים את חזה העוף המטוגן למחבת הירקות.
מוסיפים את האטריות המבושלות, את רוטב הטריאקי ואת הסוכר החום.
מבשלים מספר דקות תוך כדי ערבוב.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!