מאפינס פרווה עסיסיים ללא מיקסר.
המידות בכוס חד פעמית לשתייה קרה.
2 ביצים
1 כוס סוכר
200 גרם סוכר
425 מ”ל ריץ’ קצפת
1/4 כוס מים
1/2כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
3 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפייה
300 גרם שוקולד צ’יפס
מערבבים היטב את הביצים, השמן, הריץ’, המים והסוכר. מוסיפים את תמצית הווניל, המלח והקמח ומערבבים. מוסיפים את אבקת האפייה ואת השוקולד צ’יפס ומערבבים רק עד שהשוקולד נטמע בתערובת.
בעזרת כף גלידה או 2 כפות, מעבירים מהתערובת לעטרות נייר עד 3/4 מהגובה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180° כחצי שעה, עד שהמאפינס שחומים למעלה ואפויים היטב מבפנים (אפשר לנעוץ קיסם ולבדוק אם הוא יוצא יבש).
לגיוון: אפשר להחליף את השוקולד צ’יפס באוכמניות ולפזר מעט קינמון לפני האפייה.
מאפינס פרווה עסיסיים ללא מיקסר.
המידות בכוס חד פעמית לשתייה קרה.
2 ביצים
1 כוס סוכר
200 גרם סוכר
425 מ"ל ריץ' קצפת
1/4 כוס מים
1/2כוס שמן
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
3 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפייה
300 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנהמערבבים היטב את הביצים, השמן, הריץ', המים והסוכר. מוסיפים את תמצית הווניל, המלח והקמח ומערבבים. מוסיפים את אבקת האפייה ואת השוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד שהשוקולד נטמע בתערובת.
בעזרת כף גלידה או 2 כפות, מעבירים מהתערובת לעטרות נייר עד 3/4 מהגובה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180° כחצי שעה, עד שהמאפינס שחומים למעלה ואפויים היטב מבפנים (אפשר לנעוץ קיסם ולבדוק אם הוא יוצא יבש).
לגיוון: אפשר להחליף את השוקולד צ'יפס באוכמניות ולפזר מעט קינמון לפני האפייה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!
תגובה אחת
עוקבת אדוקה שלך והכנתי את המתכון הזה מאז שהעלת אותו בסטטוס מלא פעמים
הוא טעיםםםם בצורה מפחידה ונשאר עסיסי בכיף בקופסא סגורה בחוץ כמה ימים שזה ממש כיף!
תודה!