מאפינס שוקולד צ’יפס

מאפינס_שוקולד_ציפס
מאפינס שוקולד צ’יפס

קל

פרווה

מאת: דיתי וינשטיין

מאפינס פרווה עסיסיים ללא מיקסר.

המידות בכוס חד פעמית לשתייה קרה.

חומרים

2 ביצים

1 כוס סוכר

200 גרם סוכר

425 מ”ל ריץ’ קצפת

1/4 כוס מים

1/2כוס שמן

2 כפיות תמצית וניל

קורט מלח

3 כוסות קמח

2 שקיות אבקת אפייה

300 גרם שוקולד צ’יפס

אופן ההכנה

מערבבים היטב את הביצים, השמן, הריץ’, המים והסוכר. מוסיפים את תמצית הווניל, המלח והקמח ומערבבים. מוסיפים את אבקת האפייה ואת השוקולד צ’יפס ומערבבים רק עד שהשוקולד נטמע בתערובת.

בעזרת כף גלידה או 2 כפות, מעבירים מהתערובת לעטרות נייר עד 3/4 מהגובה.

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180° כחצי שעה, עד שהמאפינס שחומים למעלה ואפויים היטב מבפנים (אפשר לנעוץ קיסם ולבדוק אם הוא יוצא יבש).

לגיוון: אפשר להחליף את השוקולד צ’יפס באוכמניות ולפזר מעט קינמון לפני האפייה.

Print

תגובה אחת

  1. עוקבת אדוקה שלך והכנתי את המתכון הזה מאז שהעלת אותו בסטטוס מלא פעמים
    הוא טעיםםםם בצורה מפחידה ונשאר עסיסי בכיף בקופסא סגורה בחוץ כמה ימים שזה ממש כיף!
    תודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!