מתכון קל ומוצלח ללחמניות רכות ואווריריות!
כנסו למטבח והפשילו שרוולים, מתחילים!
1 ק”ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
2 כפות קורנפלור
כף מלח
100 מ”ל/חצי כוס שמן
550 מ”ל מים
למריחה – ביצה עם כפית סילאן
בקערת המיקסר מניחים לפי הסדר הבא: שמרים, סוכר, קמח ומערבבים. מוסיפים את הקורנפלור, המים, השמן והמלח. לשים במשך 10 דקות.
יוצרים כדור מהבצק ומעבירים לקערה משומנת. מגלגלים את הבצק בשמן ומכסים בניילון נצמד. מתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה.
מחלקים לכדורים במשקל 80 גרם. מכדררים בידיים ליצירת כדור עגול. מניחים על תבנית אפיה ומתפיחים חצי שעה נוספת. מורחים ביצה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהלחמניות שחומות.
מתכון קל ומוצלח ללחמניות רכות ואווריריות!
כנסו למטבח והפשילו שרוולים, מתחילים!
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
2 כפות קורנפלור
כף מלח
100 מ"ל/חצי כוס שמן
550 מ"ל מים
למריחה – ביצה עם כפית סילאן
בקערת המיקסר מניחים לפי הסדר הבא: שמרים, סוכר, קמח ומערבבים. מוסיפים את הקורנפלור, המים, השמן והמלח. לשים במשך 10 דקות.
יוצרים כדור מהבצק ומעבירים לקערה משומנת. מגלגלים את הבצק בשמן ומכסים בניילון נצמד. מתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה.
מחלקים לכדורים במשקל 80 גרם. מכדררים בידיים ליצירת כדור עגול. מניחים על תבנית אפיה ומתפיחים חצי שעה נוספת. מורחים ביצה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהלחמניות שחומות.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!