רוצה להפתיע את בני הבית בלחמניות שוות ומפנקות?
קבלי מתכון מעולה ללחמניות בצל עסיסיות שיכולות ללכת נהדר עם כל מילוי וגם בלעדיו.
הבונוס שלהן הוא שתהליך ההכנה שלהן קל ומהיר, והתוצאות מרשימות במיוחד.
מתאים מאוד לארוחת ראש חודש חגיגית.
המצרכים לבצק:
1 ק”ג קמח
כף מלח
2 כפות שמרים
חצי כוס חד”פ סוכר
3 וחצי כוסות חד”פ מים פושרים
1/2 כוס שמן קנולה
המצרכים לשכבת הבצל:
1/4 כוס חד”פ שמן לטיגון
3 בצלים גדולים
כף פפריקה
כף סוכר
כפית אבקת מרק עוף
½ כפית תבלין פלדלפיה ( לא חובה, אבל משדרג)
מלח לפי הטעם
▪️מכינים את הבצק. מערבבים את כל החומרים מלבד המים כדקה (עד לאיחוד) במיקסר עם וו לישה.
▪️יוצקים פנימה את המים ולשים במהירות בינונית כ-6-7 דקות, עד לקבלת הבצק.
▪️מתפיחים במשך כשעה-שעתיים עד שהבצק מכפיל את הנפח .
▪️בינתיים מכינים את המלית. פורסים את הבצל לריבועים בינוניים ומטגנים עם כף הסוכר עד שמשקיף.
מוסיפים את הפפריקה ואת יתר התבלינים ומערבבים היטב לספיגת הטעמים.
▪️יוצרים מהבצק שתפח כ-12 כדורים ומשטחים אותם . מניחים במרכז כל לחמניה ממלית הבצל בנדיבות.
▪️מחממים את התנור ל-180 מעלות . אופים במשך כ-20 דק’ עד שהלחמניות מזהיבות.
בתאבון!
המלצה חמה:
הולך נהדר עם מילוי סביח: חצילים מטוגנים, ביצה קשה וטחינה.
רוצה להפתיע את בני הבית בלחמניות שוות ומפנקות?
קבלי מתכון מעולה ללחמניות בצל עסיסיות שיכולות ללכת נהדר עם כל מילוי וגם בלעדיו.
הבונוס שלהן הוא שתהליך ההכנה שלהן קל ומהיר, והתוצאות מרשימות במיוחד.
מתאים מאוד לארוחת ראש חודש חגיגית.
המצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
כף מלח
2 כפות שמרים
חצי כוס חד"פ סוכר
3 וחצי כוסות חד"פ מים פושרים
1/2 כוס שמן קנולה
המצרכים לשכבת הבצל:
1/4 כוס חד"פ שמן לטיגון
3 בצלים גדולים
כף פפריקה
כף סוכר
כפית אבקת מרק עוף
½ כפית תבלין פלדלפיה ( לא חובה, אבל משדרג)
מלח לפי הטעם
▪️מכינים את הבצק. מערבבים את כל החומרים מלבד המים כדקה (עד לאיחוד) במיקסר עם וו לישה.
▪️יוצקים פנימה את המים ולשים במהירות בינונית כ-6-7 דקות, עד לקבלת הבצק.
▪️מתפיחים במשך כשעה-שעתיים עד שהבצק מכפיל את הנפח .
▪️בינתיים מכינים את המלית. פורסים את הבצל לריבועים בינוניים ומטגנים עם כף הסוכר עד שמשקיף.
מוסיפים את הפפריקה ואת יתר התבלינים ומערבבים היטב לספיגת הטעמים.
▪️יוצרים מהבצק שתפח כ-12 כדורים ומשטחים אותם . מניחים במרכז כל לחמניה ממלית הבצל בנדיבות.
▪️מחממים את התנור ל-180 מעלות . אופים במשך כ-20 דק' עד שהלחמניות מזהיבות.
בתאבון!
המלצה חמה:
הולך נהדר עם מילוי סביח: חצילים מטוגנים, ביצה קשה וטחינה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!
תגובה אחת
וואו חייבת לציין שהכנתי ויצא פצצה!
המתכון מדויק מאודד.