לביבות תפוחי אדמה

לביבות_תפוחי_אדמה
לביבות תפוחי אדמה

קל

פרווה

מאת: דיתי וינשטיין

חומרים

קילו תפוחי אדמה (בערך 5 תפו”א אבל זה לא מדויק. תקנו משקל, 30 ₪ של השקעה מעולה למטבח)

3 ביצים

כף שטוחה

מלח

פלפל שחור

שמן לטיגון

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם דק.

מערבבים את תפוחי האדמה המגוררים עם שאר המרכיבים (מלבד השמן שמיועד לטיגון בלבד)

מחממים שמן במחבת טפלון.

יוצרים לביבות עגולות ויפות ומניחים בשמן הרותח.

מטגנים משני הצדדים עד שהלביבה שחומה ונאה.

מגישים מיד לצד שמנת חמוצה, גבינה לבנה או קטשופ

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!