קילו תפוחי אדמה (בערך 5 תפו”א אבל זה לא מדויק. תקנו משקל, 30 ₪ של השקעה מעולה למטבח)
3 ביצים
כף שטוחה
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם דק.
מערבבים את תפוחי האדמה המגוררים עם שאר המרכיבים (מלבד השמן שמיועד לטיגון בלבד)
מחממים שמן במחבת טפלון.
יוצרים לביבות עגולות ויפות ומניחים בשמן הרותח.
מטגנים משני הצדדים עד שהלביבה שחומה ונאה.
מגישים מיד לצד שמנת חמוצה, גבינה לבנה או קטשופ
קילו תפוחי אדמה (בערך 5 תפו"א אבל זה לא מדויק. תקנו משקל, 30 ₪ של השקעה מעולה למטבח)
3 ביצים
כף שטוחה
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון
מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם דק.
מערבבים את תפוחי האדמה המגוררים עם שאר המרכיבים (מלבד השמן שמיועד לטיגון בלבד)
מחממים שמן במחבת טפלון.
יוצרים לביבות עגולות ויפות ומניחים בשמן הרותח.
מטגנים משני הצדדים עד שהלביבה שחומה ונאה.
מגישים מיד לצד שמנת חמוצה, גבינה לבנה או קטשופ
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!