מיוון נטוס להודו והפעם עם לביבות מתקתקות בזכות הבטטה, אלו לביבות עשירות בטעמים אקזוטיים וניחוחות רחוקים. לביבה מוצלחת מאוד וטעימה במיוחד לקטנים ולגדולים בזכות הטעם המתקתק. אל תוותרו על המטבל הוא מושלם ומוסיף המון.
קילו בטטות, קלופות
2 ביצים L
1/2 כוס קמח
כף גדושה תבלין גראם מסאלה או קארי
קורט הל טחון
כפית מלח
שמן לטיגון
מטבל שמנת חמוצה ועירית:
גביע שמנת חמוצה
צרור עירית קצוצה דק מאוד
מלח ופלפל גרוס טרי לפי הטעם
ללביבות:
מגררים בפומפייה או במעבד מזון את הבטטות והגזר ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים לפי הסדר.
מחממים שמן במחבת גדולה. בעזרת כף גדולה מעבירים כף מהתערובת לשמן החם ומטגנים עד להזהבה. הופכים לצד השני ומטגנים גם אותו עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עד לסיום התערובת. מגישים חם עם מטבל שמנת חמוצה.
המטבל:
מעבירים לקערה את השמנת החמוצה ומערבבים עם העירית הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שומרים בקירור עד ההגשה. ניתן להכין עד 3 ימים מראש ולשמור בקירור בקופסא.
מיוון נטוס להודו והפעם עם לביבות מתקתקות בזכות הבטטה, אלו לביבות עשירות בטעמים אקזוטיים וניחוחות רחוקים. לביבה מוצלחת מאוד וטעימה במיוחד לקטנים ולגדולים בזכות הטעם המתקתק. אל תוותרו על המטבל הוא מושלם ומוסיף המון.
קילו בטטות, קלופות
2 ביצים L
1/2 כוס קמח
כף גדושה תבלין גראם מסאלה או קארי
קורט הל טחון
כפית מלח
שמן לטיגון
מטבל שמנת חמוצה ועירית:
גביע שמנת חמוצה
צרור עירית קצוצה דק מאוד
מלח ופלפל גרוס טרי לפי הטעם
ללביבות:
מגררים בפומפייה או במעבד מזון את הבטטות והגזר ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים לפי הסדר.
מחממים שמן במחבת גדולה. בעזרת כף גדולה מעבירים כף מהתערובת לשמן החם ומטגנים עד להזהבה. הופכים לצד השני ומטגנים גם אותו עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עד לסיום התערובת. מגישים חם עם מטבל שמנת חמוצה.
המטבל:
מעבירים לקערה את השמנת החמוצה ומערבבים עם העירית הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שומרים בקירור עד ההגשה. ניתן להכין עד 3 ימים מראש ולשמור בקירור בקופסא.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!