חג הסוכות הוא הזדמנות נהדרת לזמן איכות משפחתי.
בין שאת מארחת או מתארחת,
בוודאי תשמחי לענג את החג עם פינוק מזין ועשיר בטעם.
הבאתי לך גם רעיון להצעת הגשה, שמשמשת ממש כנוי סוכה (:
1/2 ק”ג תמר מג’הול (כ-30 יחידות)
1/2 כוס יין אדום ללא תוספת סוכר
1/2 כוס אגוזי מלך
1/2 כוס שקדים
1/2 כוס גרעיני חמניות
1/2 כוס גרעיני דלעת
כוס פצפוצי אורז + כוס נוספת לציפוי
מגלענים את התמרים, חוצים לשניים ומשרים ביין למשך כחצי שעה.
במעבד מזון טוחנים אגוזים, שקדים, גרעיני חמניות וגרעיני דלעת. אפשר לטחון דק מאוד (עבור ילדים בררנים) או לגרוס כדי ליהנות מטעם ומרקם עשירים יותר.
מוסיפים את התמרים והיין וממשיכים לטחון עד לקבלת מסה אחידה.
מעבירים לקערה, מוסיפים כוס פצפוצי אורז ולשים יחד.
מכדררים לכדורים. כל כדור מגלגלים בפצפוצי אורז.
מקפיאים עד להגשה.
ניתן לנעוץ מקלוני מציצה להגשה חגיגית ואהובה על הילדים.
חג שמח!
גמר חתימה טובה!
חג הסוכות הוא הזדמנות נהדרת לזמן איכות משפחתי.
בין שאת מארחת או מתארחת,
בוודאי תשמחי לענג את החג עם פינוק מזין ועשיר בטעם.
הבאתי לך גם רעיון להצעת הגשה, שמשמשת ממש כנוי סוכה (:
1/2 ק"ג תמר מג'הול (כ-30 יחידות)
1/2 כוס יין אדום ללא תוספת סוכר
1/2 כוס אגוזי מלך
1/2 כוס שקדים
1/2 כוס גרעיני חמניות
1/2 כוס גרעיני דלעת
כוס פצפוצי אורז + כוס נוספת לציפוי
אופן ההכנהמגלענים את התמרים, חוצים לשניים ומשרים ביין למשך כחצי שעה.
במעבד מזון טוחנים אגוזים, שקדים, גרעיני חמניות וגרעיני דלעת. אפשר לטחון דק מאוד (עבור ילדים בררנים) או לגרוס כדי ליהנות מטעם ומרקם עשירים יותר.
מוסיפים את התמרים והיין וממשיכים לטחון עד לקבלת מסה אחידה.
מעבירים לקערה, מוסיפים כוס פצפוצי אורז ולשים יחד.
מכדררים לכדורים. כל כדור מגלגלים בפצפוצי אורז.
מקפיאים עד להגשה.
ניתן לנעוץ מקלוני מציצה להגשה חגיגית ואהובה על הילדים.
חג שמח!
גמר חתימה טובה!
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!