כבד קצוץ חגיגי

כבד_קצוץ_חגיגי_לשבת_בבוקר
כבד קצוץ חגיגי

קל

בשרי

מאת: דיתי וינשטיין

מנה חגיגית המתאימה לסעודת שבת בבוקר.

ניתן להגיש על פרוסות קטנות של לחם קלוי או קרקר בתוספת עלה פטרוזיליה, לקבלת מנה מרשימה במיוחד.

חומרים

3 בצלים 

כף סוכר

500 גרם כבד צלוי

אופן ההכנה

מכינים ריבת בצל: 

חותכים את הבצלים לקוביות קטנות.

בסיר רחב מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שנהיה בהיר ורך מאוד.

מוסיפים את הסוכר ומערבבים עם הבצל עד לקבלת בצל זהוב מקורמל.

מניחים את הכבדים על ריבת הבצל, מנמיכים את האש ומבשלים מספר דקות.

מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!