מנה חגיגית המתאימה לסעודת שבת בבוקר.
ניתן להגיש על פרוסות קטנות של לחם קלוי או קרקר בתוספת עלה פטרוזיליה, לקבלת מנה מרשימה במיוחד.
3 בצלים
כף סוכר
500 גרם כבד צלוי
מכינים ריבת בצל:
חותכים את הבצלים לקוביות קטנות.
בסיר רחב מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שנהיה בהיר ורך מאוד.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עם הבצל עד לקבלת בצל זהוב מקורמל.
מניחים את הכבדים על ריבת הבצל, מנמיכים את האש ומבשלים מספר דקות.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
מנה חגיגית המתאימה לסעודת שבת בבוקר.
ניתן להגיש על פרוסות קטנות של לחם קלוי או קרקר בתוספת עלה פטרוזיליה, לקבלת מנה מרשימה במיוחד.
3 בצלים
כף סוכר
500 גרם כבד צלוי
אופן ההכנהמכינים ריבת בצל:
חותכים את הבצלים לקוביות קטנות.
בסיר רחב מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שנהיה בהיר ורך מאוד.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עם הבצל עד לקבלת בצל זהוב מקורמל.
מניחים את הכבדים על ריבת הבצל, מנמיכים את האש ומבשלים מספר דקות.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!