יש לי בשבילך מתכון מנצח, קל מאוד להכנה, נראה מרשים על כל שולחן, ולא תפסיקי לקבל עליו מחמאות!
חציל קלוי – כבר התחלה טובה, ממולא בטחינה פשוטה וטעימה.
זאת טחינה פשוטה מאוד להכנה עם טוויסט קטן, והתוצאה – וואו!
לאירועים שאני מגיעה עם החציל הזה, האורחים והלקוחות שלי ‘עפים’ על הטחינה הזאת.
בכל אירוע מחדש הם באים למטבח וניגשים לומר כמה הטחינה מיוחדת (ותאמינו לי שהמאכלים האחרים שהיו שם היו ברמה מטורפת, ועדיין הטחינה כיכבה:) ),
כל מי שטועם ממנה, מנסה לפצח ולהבין מה הקסם…
מעל הטחינה יש זילופים דקים של סילאן, ולקישוט אני מפזרת פטרוזיליה טרייה קצוצה.
כמה קל, ככה מרשים.
חציל גדול שלם.
לטחינה:
טחינה גולמית
מים
שום גבישי
לימון
מלח
פלפל שחור
ו-פפריקה מתוקה!!
קולים חציל על אש גלויה:
טיפ בשביל להשאיר גז נקי:
להניח חציליה על פיית הגז
או לצפות את החלק שסביב פיית הגז בנייר כסף.
לטחינה:
לערבב טחינה גולמית עם מים עד שנוצרת טחינה סמיכה,
לתבל בפפריקה מתוקה, כן כן! פפריקה מתוקה זה הסוד!
שום גבישי, פלפל ומלח.
להוסיף מיץ לימון,
לטעום ולתקן תיבול.
לחמם את החציל לפני ההגשה. לפתוח בסכין באמצע, להניח על צלחת ההגשה,
למלא את החציל בטחינה, לזלף פסים דקיקים של סילאן ולפזר מעל פטרוזיליה טרייה.
בתאבון:)
יש לי בשבילך מתכון מנצח, קל מאוד להכנה, נראה מרשים על כל שולחן, ולא תפסיקי לקבל עליו מחמאות!
חציל קלוי – כבר התחלה טובה, ממולא בטחינה פשוטה וטעימה.
זאת טחינה פשוטה מאוד להכנה עם טוויסט קטן, והתוצאה – וואו!
לאירועים שאני מגיעה עם החציל הזה, האורחים והלקוחות שלי 'עפים' על הטחינה הזאת.
בכל אירוע מחדש הם באים למטבח וניגשים לומר כמה הטחינה מיוחדת (ותאמינו לי שהמאכלים האחרים שהיו שם היו ברמה מטורפת, ועדיין הטחינה כיכבה:) ),
כל מי שטועם ממנה, מנסה לפצח ולהבין מה הקסם...
מעל הטחינה יש זילופים דקים של סילאן, ולקישוט אני מפזרת פטרוזיליה טרייה קצוצה.
כמה קל, ככה מרשים.
חציל גדול שלם.
לטחינה:
טחינה גולמית
מים
שום גבישי
לימון
מלח
פלפל שחור
ו-פפריקה מתוקה!!
אופן ההכנהקולים חציל על אש גלויה:
טיפ בשביל להשאיר גז נקי:
להניח חציליה על פיית הגז
או לצפות את החלק שסביב פיית הגז בנייר כסף.
לטחינה:
לערבב טחינה גולמית עם מים עד שנוצרת טחינה סמיכה,
לתבל בפפריקה מתוקה, כן כן! פפריקה מתוקה זה הסוד!
שום גבישי, פלפל ומלח.
להוסיף מיץ לימון,
לטעום ולתקן תיבול.
לחמם את החציל לפני ההגשה. לפתוח בסכין באמצע, להניח על צלחת ההגשה,
למלא את החציל בטחינה, לזלף פסים דקיקים של סילאן ולפזר מעל פטרוזיליה טרייה.
בתאבון:)
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!