ממרח חמאה מדהים ועשיר,
מעולה לסעודה שלישית חלבית או לכל סנדוויץ’ מושקע במהלך השבוע..
200גרם חמאה רכה
ראש שום
צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
מניחים את ראש השום על ריבוע נייר כסף. מזלפים מעט שמן זית ועוטפים את השום בנייר.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180° ואופים כחצי שעה עד ששיני השום יוצאות מהקליפה בלחיצה עדינה.
מעבירים את החמאה הרכה לקערה.
מוציאים את שיני השום מהקליפות ומוסיפים לחמאה. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומתבלים לפי הטעם.
מעבירים את החמאה לנייר אפייה ומסדרים לצורת ריבוע.
עוטפים ומאחסנים במקרר.
מעולה על כל סוגי הלחם או על קרקרים.
ממרח חמאה מדהים ועשיר,
מעולה לסעודה שלישית חלבית או לכל סנדוויץ' מושקע במהלך השבוע..
200גרם חמאה רכה
ראש שום
צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנהמניחים את ראש השום על ריבוע נייר כסף. מזלפים מעט שמן זית ועוטפים את השום בנייר.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180° ואופים כחצי שעה עד ששיני השום יוצאות מהקליפה בלחיצה עדינה.
מעבירים את החמאה הרכה לקערה.
מוציאים את שיני השום מהקליפות ומוסיפים לחמאה. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומתבלים לפי הטעם.
מעבירים את החמאה לנייר אפייה ומסדרים לצורת ריבוע.
עוטפים ומאחסנים במקרר.
מעולה על כל סוגי הלחם או על קרקרים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!