חטיפי ‘טעמי’ משגעים!
אחרי הביס הראשון לא תאמינו שהוא פרווה!
וממש בינינו – פי מאה טעים יותר מהחטיף המתועש שבחנות…
אז קדימה, להכין ולשמור בהקפאה לכל היקרים לכם:)
*מדידות לפי כוס ח”פ, 180 מ”ל.
לחטיפים:
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
2 כפות טחינה גולמית
11/2 כוסות חמאת בוטנים
6-8 כפות דבש
1/4 כוס שמן
1 כוס ממרח נוגט איכותי – האיכות חשובה מאוד כדי לקבל תוצאה ברמה גבוהה!
כ-8 כוסות פצפוצי אורז
לציפוי:
500 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאת קקאו
להמיס יחד את הכל פרט לפיצפוצים בחום בינוני נמוך ולערבב מידי פעם
את פצפוצי האורז, ולערבב עד שכל הפצפוצים מצופים.
להשטיח בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ולהקפיא חצי שעה.
לחתוך למלבנים קטנים בגודל 5*2.5 ס”מ, ולזלף 2 גבשושיות קטנות של קרם נוגט על כל מלבן.
להקפיא שוב לשעה.
בינתיים מכינים את הציפוי:
להמיס בכלי אחד את השוקולד המריר ובכלי נפרד את חמאת הקקאו.
לערבב יחד לאיחוד מושלם.
ציפוי:
לתפוס מלבן בקיסם ולטבול בשוקולד,
להניח לייבוש על רשת שמתחתיה נייר אפיה או מגש להגרת העודפים.
*אפשרי להוסיף 2 כפות ברס לשוקולד של הציפוי, כדי לקבל ציפוי מעניין יותר.
חטיפי 'טעמי' משגעים!
אחרי הביס הראשון לא תאמינו שהוא פרווה!
וממש בינינו – פי מאה טעים יותר מהחטיף המתועש שבחנות...
אז קדימה, להכין ולשמור בהקפאה לכל היקרים לכם:)
*מדידות לפי כוס ח"פ, 180 מ"ל.
לחטיפים:
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
2 כפות טחינה גולמית
11/2 כוסות חמאת בוטנים
6-8 כפות דבש
1/4 כוס שמן
1 כוס ממרח נוגט איכותי – האיכות חשובה מאוד כדי לקבל תוצאה ברמה גבוהה!
כ-8 כוסות פצפוצי אורז
לציפוי:
500 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנהלהמיס יחד את הכל פרט לפיצפוצים בחום בינוני נמוך ולערבב מידי פעם
את פצפוצי האורז, ולערבב עד שכל הפצפוצים מצופים.
להשטיח בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ולהקפיא חצי שעה.
לחתוך למלבנים קטנים בגודל 5*2.5 ס"מ, ולזלף 2 גבשושיות קטנות של קרם נוגט על כל מלבן.
להקפיא שוב לשעה.
בינתיים מכינים את הציפוי:
להמיס בכלי אחד את השוקולד המריר ובכלי נפרד את חמאת הקקאו.
לערבב יחד לאיחוד מושלם.
ציפוי:
לתפוס מלבן בקיסם ולטבול בשוקולד,
להניח לייבוש על רשת שמתחתיה נייר אפיה או מגש להגרת העודפים.
*אפשרי להוסיף 2 כפות ברס לשוקולד של הציפוי, כדי לקבל ציפוי מעניין יותר.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!