חוששת מחולשה בצום וביום שאחרי?
המתכון הזה ייתן לך מענה מעולה.
בוסט של אנרגיה איכותית במיוחד.
מצוין לערב הצום וכן לשבירת הצום.
מאחלת לכולנו הרבה כוח,
והלוואי שנזכה בקרוב ממש לבשורות טובות ולגאולה מתוקה.
2 כוסות פצפוצי אורז ללא תוספת מלח וסוכר
כוס אגוזים גרוסים (לא טחונים)
כוס שקדים גרוסים (כנ”ל)
כוס גרעיני חמניות
כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס חמוציות ללא סוכר
2/3 כוס טחינה גולמית
1/3 כוס דבש
בסיר קטן (עדיפות עם ציפוי נון סטיק) ועל להבה קטנה, מחממים את הטחינה והדבש. כשהטחינה והדבש עוברים חימום המרקם שלהם מסמיך וכך הם מאפשרים הדבקה טובה יותר של הרכיבים.
שימי לב לערבב כל הזמן ולהסיר מהאש ברגע שהתערובת הגיעה לרתיחה (היא עלולה להישרף בקלות).
ערבבי את כל הרכיבים היבשים בקערה, צקי את התערובת החמה וערבבי היטב היטב עד שכל הרכיבים נעשו לחים.
חלקי את התערובת לשניים. כל מחצית העבירי לנייר אפייה וצרי ממנה נקניק. חשוב מאוד להדק חזק את הנקניקים כדי לקבל פרוסות יפות שאינן מתפוררות.
הנקניק המדובר קצת רגיש ודורש הקפאה. נפרוס אותו רק כשהוא קפוא, ונגיש אותו ממש סמוך לאכילה, אחרת הוא מתפורר.
למה בכל זאת בחרתי באופן ההכנה הנ”ל ולא יצרתי הרכב עמיד יותר?
אגוזים, שקדים וגרעינים הם מתנה ענקית של ערכים טובים לגוף שלנו. כשהם עוברים אפייה (חימום) אנחנו מאבדות חלק ניכר מהטוב הזה, ולכן בחרתי הפעם להביא אותם בגרסה ללא חימום ולהרוויח כפליים.
חוששת מחולשה בצום וביום שאחרי?
המתכון הזה ייתן לך מענה מעולה.
בוסט של אנרגיה איכותית במיוחד.
מצוין לערב הצום וכן לשבירת הצום.
מאחלת לכולנו הרבה כוח,
והלוואי שנזכה בקרוב ממש לבשורות טובות ולגאולה מתוקה.
2 כוסות פצפוצי אורז ללא תוספת מלח וסוכר
כוס אגוזים גרוסים (לא טחונים)
כוס שקדים גרוסים (כנ"ל)
כוס גרעיני חמניות
כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס חמוציות ללא סוכר
2/3 כוס טחינה גולמית
1/3 כוס דבש
אופן ההכנהבסיר קטן (עדיפות עם ציפוי נון סטיק) ועל להבה קטנה, מחממים את הטחינה והדבש. כשהטחינה והדבש עוברים חימום המרקם שלהם מסמיך וכך הם מאפשרים הדבקה טובה יותר של הרכיבים.
שימי לב לערבב כל הזמן ולהסיר מהאש ברגע שהתערובת הגיעה לרתיחה (היא עלולה להישרף בקלות).
ערבבי את כל הרכיבים היבשים בקערה, צקי את התערובת החמה וערבבי היטב היטב עד שכל הרכיבים נעשו לחים.
חלקי את התערובת לשניים. כל מחצית העבירי לנייר אפייה וצרי ממנה נקניק. חשוב מאוד להדק חזק את הנקניקים כדי לקבל פרוסות יפות שאינן מתפוררות.
הנקניק המדובר קצת רגיש ודורש הקפאה. נפרוס אותו רק כשהוא קפוא, ונגיש אותו ממש סמוך לאכילה, אחרת הוא מתפורר.
למה בכל זאת בחרתי באופן ההכנה הנ"ל ולא יצרתי הרכב עמיד יותר?
אגוזים, שקדים וגרעינים הם מתנה ענקית של ערכים טובים לגוף שלנו. כשהם עוברים אפייה (חימום) אנחנו מאבדות חלק ניכר מהטוב הזה, ולכן בחרתי הפעם להביא אותם בגרסה ללא חימום ולהרוויח כפליים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!