שילוב הטעמים והצבעים הופכים את המנה הזו לחוויה אמיתית, ואכן, כל מי שהיה בסט הצילומים דאג ‘להעלים’ אותה מיד אחרי שצולמה.
6 פרוסות חזה עוף דקות (שניצלים)
ביצה טרופה
כוס פירורי לחם פנקו
למילוי:
שמן זית לטיגון
בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום חתוכות לרצועות
8 עגבניות מיובשות לחות, קצוצות גס
4-5 כפות עלי בזיליקום קצוצים
1/2 כוס פירורי לחם פנקו
מלח ופלפל
לרוטב:
כוס יין לבן חצי יבש
כפית דבש
כפית סילאן
אופן ההכנה:
1. להכנת המילוי: מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל כ-5 דקות עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומערבבים עוד דקה. מסירים מהאש. מוסיפים את הבזיליקום, פירורי הפנקו, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
2. להכנת הגלילים: מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מניחים על כל פרוסת חזה עוף מתערובת המלית ומגלגלים בעדינות לגליל. מניחים בתבנית בינונית כשה’תפר’ כלפי מטה. מכינים באותו אופן את כל הגלילים, מורחים עליהם את הביצה הטרופה ומפזרים את פירורי הפנקו. אופים כ-20 דקות, עד שהגלילים מזהיבים.
3. בינתיים מכינים את הרוטב: שמים בסיר את כל החומרים ומביאים לרתיחה. מבשלים 3-4 דקות, עד שהרוטב מצטמצם לחצי.
4. לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על גלילי העוף ומגישים מיד.
שילוב הטעמים והצבעים הופכים את המנה הזו לחוויה אמיתית, ואכן, כל מי שהיה בסט הצילומים דאג 'להעלים' אותה מיד אחרי שצולמה.
6 פרוסות חזה עוף דקות (שניצלים)
ביצה טרופה
כוס פירורי לחם פנקו
למילוי:
שמן זית לטיגון
בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום חתוכות לרצועות
8 עגבניות מיובשות לחות, קצוצות גס
4-5 כפות עלי בזיליקום קצוצים
1/2 כוס פירורי לחם פנקו
מלח ופלפל
לרוטב:
כוס יין לבן חצי יבש
כפית דבש
כפית סילאן
אופן ההכנה:
1. להכנת המילוי: מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל כ-5 דקות עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומערבבים עוד דקה. מסירים מהאש. מוסיפים את הבזיליקום, פירורי הפנקו, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
2. להכנת הגלילים: מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מניחים על כל פרוסת חזה עוף מתערובת המלית ומגלגלים בעדינות לגליל. מניחים בתבנית בינונית כשה'תפר' כלפי מטה. מכינים באותו אופן את כל הגלילים, מורחים עליהם את הביצה הטרופה ומפזרים את פירורי הפנקו. אופים כ-20 דקות, עד שהגלילים מזהיבים.
3. בינתיים מכינים את הרוטב: שמים בסיר את כל החומרים ומביאים לרתיחה. מבשלים 3-4 דקות, עד שהרוטב מצטמצם לחצי.
4. לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על גלילי העוף ומגישים מיד.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!