המבורגר

2_לחמניות_סנדוויץ_המבורגר
המבורגר

בינוני

בשרי

מאת: דיתי וינשטיין

חומרים

500 גרם בשר בקר טחון
ביצה
מלח
פלפל

 

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים. בעזרת רינג יוצרים קציצות שטוחות. אפשר להשתמש בתבניות קטנות של קאפקייקס – להכניס לתוכן כמות קטנה של בשר, להפוך את התבנית ולשחרר את הקציצה שנוצרה.
מחממים מעט שמן במחבת טפלון או במחבת פסים.
מטגנים את הקציצות משני הצדדים.
לרמת בישול ‘וול דאן’ מכניסים את הקציצות המטוגנות למספר דקות לתנור בחום של 200 מעלות.

מורחים על לחמניות עגולות קטשופ. מסדרים ירקות: חסה, בצל סגול, פרוסות עגבנייה, מלפפון חמוץ ומעל הכול את ההמבורגר.
מגישים עם צ’יפס.

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!