500 גרם בשר בקר טחון
ביצה
מלח
פלפל
מערבבים את כל המרכיבים. בעזרת רינג יוצרים קציצות שטוחות. אפשר להשתמש בתבניות קטנות של קאפקייקס – להכניס לתוכן כמות קטנה של בשר, להפוך את התבנית ולשחרר את הקציצה שנוצרה.
מחממים מעט שמן במחבת טפלון או במחבת פסים.
מטגנים את הקציצות משני הצדדים.
לרמת בישול ‘וול דאן’ מכניסים את הקציצות המטוגנות למספר דקות לתנור בחום של 200 מעלות.
מורחים על לחמניות עגולות קטשופ. מסדרים ירקות: חסה, בצל סגול, פרוסות עגבנייה, מלפפון חמוץ ומעל הכול את ההמבורגר.
מגישים עם צ’יפס.
500 גרם בשר בקר טחון
ביצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים. בעזרת רינג יוצרים קציצות שטוחות. אפשר להשתמש בתבניות קטנות של קאפקייקס – להכניס לתוכן כמות קטנה של בשר, להפוך את התבנית ולשחרר את הקציצה שנוצרה.
מחממים מעט שמן במחבת טפלון או במחבת פסים.
מטגנים את הקציצות משני הצדדים.
לרמת בישול 'וול דאן' מכניסים את הקציצות המטוגנות למספר דקות לתנור בחום של 200 מעלות.
מורחים על לחמניות עגולות קטשופ. מסדרים ירקות: חסה, בצל סגול, פרוסות עגבנייה, מלפפון חמוץ ומעל הכול את ההמבורגר.
מגישים עם צ'יפס.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!