700 גר’ בשר בקר טחון
2 בצלים גדולים
1/2 כוס שקדים טחונים
מלח ופלפל
כף פפריקה מתוקה
לצ’יפס:
12 תפוחי אדמה (רצוי מזן דזירה עם הקליפה האדומה)
שמן לטיגון
טוחנים במעבד מזון את הבצלים והשקדים לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לבשר את הבצל, מלח, פלפל ופפריקה ומעבדים יחד. לשים 2-3 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. משרים בצד.
מכינים את הצ’יפס: קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לצ’יפסים דקים בעובי חצי ס”מ.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הצ’יפס עד שהוא רך אך לא מזהיב. מוציאים.
מטגנים כך את כל הצ’יפסים.
יוצרים מהתערובת צורה של 6 המבורגרים.
מחממים מחבת עם שמן עד שהוא חם מאוד, מוסיפים את ההמבורגרים – 3 בכל פעם.
מטגנים 4-5 דקות, עד שהם מזהיבים מכל צד.
בינתיים מחממים שוב את השמן של הצ’יפס ומחזירים את הצ’יפסים לטיגון.
מטגנים עד שהם מזהיבים. מגישים יחד את הצ’יפס וההמבורגר.
למי שאוהב בצל מטוגן – טעים מאוד לטגן יחד עם ההמבורגר טבעות של בצל שיספגו את המיצים המופרשים מהבשר.
700 גר' בשר בקר טחון
2 בצלים גדולים
1/2 כוס שקדים טחונים
מלח ופלפל
כף פפריקה מתוקה
לצ'יפס:
12 תפוחי אדמה (רצוי מזן דזירה עם הקליפה האדומה)
שמן לטיגון
אופן ההכנהטוחנים במעבד מזון את הבצלים והשקדים לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לבשר את הבצל, מלח, פלפל ופפריקה ומעבדים יחד. לשים 2-3 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. משרים בצד.
מכינים את הצ'יפס: קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לצ'יפסים דקים בעובי חצי ס"מ.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הצ'יפס עד שהוא רך אך לא מזהיב. מוציאים.
מטגנים כך את כל הצ'יפסים.
יוצרים מהתערובת צורה של 6 המבורגרים.
מחממים מחבת עם שמן עד שהוא חם מאוד, מוסיפים את ההמבורגרים – 3 בכל פעם.
מטגנים 4-5 דקות, עד שהם מזהיבים מכל צד.
בינתיים מחממים שוב את השמן של הצ'יפס ומחזירים את הצ'יפסים לטיגון.
מטגנים עד שהם מזהיבים. מגישים יחד את הצ'יפס וההמבורגר.
למי שאוהב בצל מטוגן – טעים מאוד לטגן יחד עם ההמבורגר טבעות של בצל שיספגו את המיצים המופרשים מהבשר.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!