כל כך פשוט שמצחיק לקרוא לזה מתכון,
אבל לפעמים מה שאנחנו צריכות הוא לאו דווקא אופן הכנה,
אלא פשוט מאוד – רעיון.
הרעיון הבא לא רק יגוון לך את הארוחה,
הוא גם ימחיש לך כמה קלה, מהירה ומהנה,
יכולה להיות מנה מזינה ובריאה.
כוס שיבולת שועל דקה
כוס חלב סויה ללא המתקה*
כוס מים
קורט מלח
2 כפות טחינה גולמית מלאה
כף דבש
בסיר קטן או בקלחת שמים שיבולת שועל, חלב, מים ומלח ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים למשך 3-5 דקות, עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
כדאי לערבב מדי פעם כדי למנוע הידבקויות.
בשקית מזון קטנה שמים טחינה ודבש. מעסים את השקית כדי לערבב אותם. יוצרים חור קטן ומזלפים מעל הדייסה.
מתחממים ונהנים בבריאות (:
טיפ קטן ממני: כיוון שתחושת השובע מושפעת מפעולת הלעיסה, כדאי ורצוי להוסיף לדייסה רכיב ‘לעיס’. אלו יכולים להיות קוביות פרי / גרנולה / תוספת אגוזים ושקדים וכדומה.
כל כך פשוט שמצחיק לקרוא לזה מתכון,
אבל לפעמים מה שאנחנו צריכות הוא לאו דווקא אופן הכנה,
אלא פשוט מאוד – רעיון.
הרעיון הבא לא רק יגוון לך את הארוחה,
הוא גם ימחיש לך כמה קלה, מהירה ומהנה,
יכולה להיות מנה מזינה ובריאה.
כוס שיבולת שועל דקה
כוס חלב סויה ללא המתקה*
כוס מים
קורט מלח
2 כפות טחינה גולמית מלאה
כף דבש
אופן ההכנהבסיר קטן או בקלחת שמים שיבולת שועל, חלב, מים ומלח ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים למשך 3-5 דקות, עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
כדאי לערבב מדי פעם כדי למנוע הידבקויות.
בשקית מזון קטנה שמים טחינה ודבש. מעסים את השקית כדי לערבב אותם. יוצרים חור קטן ומזלפים מעל הדייסה.
מתחממים ונהנים בבריאות (:
טיפ קטן ממני: כיוון שתחושת השובע מושפעת מפעולת הלעיסה, כדאי ורצוי להוסיף לדייסה רכיב 'לעיס'. אלו יכולים להיות קוביות פרי / גרנולה / תוספת אגוזים ושקדים וכדומה.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!