הכנה של גבינת שמנת בבית היא חיסכון משמעותי בהוצאה.
עלות של שמנת חמוצה היא כרבע מהעלות של גבינת שמנת. ההכנה קלה ופשוטה ואין סיבה לא ליהנות ממעשה ידינו בקלות ובכיף
2 גביעי שמנת חמוצה
כפית מלח
חיתול טטרה נקי (ההוא של התינוקות…)
להוספת טעם: זיתים, שום כתוש ושמיר קצוץ, בצל מטוגן, פלפל חריף קצוץ דק ועוד…
מערבבים בקערה שמנת ומלח.
מניחים על השיש או בתוך קערה אחרת את החיתול, מניחים את השמנת במרכז ואוספים את הקצוות.
קושרים או סוגרים בגומייה ותולים מעל הכיור החלבי למשך 6 שעות או לילה, תלוי במרקם המבוקש.
אם חם בבית, מניחים את החיתול במסננת ואת המסננת מעל קערה, בצורה שתחתית המסננת באוויר, ומעבירים ללילה למקרר.
פותחים את החיתול ומעבירים את השמנת לקופסת אחסון. בשלב זה מוסיפים לה את התוספת הרצויה ומערבבים.
הכנה של גבינת שמנת בבית היא חיסכון משמעותי בהוצאה.
עלות של שמנת חמוצה היא כרבע מהעלות של גבינת שמנת. ההכנה קלה ופשוטה ואין סיבה לא ליהנות ממעשה ידינו בקלות ובכיף
2 גביעי שמנת חמוצה
כפית מלח
חיתול טטרה נקי (ההוא של התינוקות...)
להוספת טעם: זיתים, שום כתוש ושמיר קצוץ, בצל מטוגן, פלפל חריף קצוץ דק ועוד...
אופן ההכנהמערבבים בקערה שמנת ומלח.
מניחים על השיש או בתוך קערה אחרת את החיתול, מניחים את השמנת במרכז ואוספים את הקצוות.
קושרים או סוגרים בגומייה ותולים מעל הכיור החלבי למשך 6 שעות או לילה, תלוי במרקם המבוקש.
אם חם בבית, מניחים את החיתול במסננת ואת המסננת מעל קערה, בצורה שתחתית המסננת באוויר, ומעבירים ללילה למקרר.
פותחים את החיתול ומעבירים את השמנת לקופסת אחסון. בשלב זה מוסיפים לה את התוספת הרצויה ומערבבים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!