בשר אסאדו שמתבשל בסיר – זה החידוש כאן!
רוב המתכונים הם בתנור, ולמי מכן שאין תנור בשרי או אין סיר מתאים לאפיה –
שמחה להגיש לך מתכון אסאדו מושלם בדיוק בשבילך, כאשר גם בצורת הבישול הזו מתקבל בשר
רך מאוד עם טעם מושלם ועמוק.
נתח אסאדו במשקל 1.6 – 1.2 קילו.
5 שיני שום קלופות
מלח, פלפל גרוס
חבילת סלרי – עלים וגבעולים
5 גזרים חתוכים ל-3
2-3 שומר מפורקים ושטופים היטב
2 תפוחי אדמה – לבחירה.
מחממים סיר רחב, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבשר מ-2 הצדדים, 4 דקות מכל צד.
מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר.
מוסיפים את שיני השום הקלופות ומתבלים במלח ובפלפל גרוס.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה הכי נמוכה.
מבשלים כך במשך 4 שעות.
אחרי 4 שעות טועמים את הבשר כדי להרגיש האם יש מספיק מלח,
מוסיפים את הירקות לסיר ועוד קצת מלח בשביל הירקות.
מבשלים עוד שעה על אש נמוכה, עד שהגזר מתרכך.
מגישים לצד אורז לבן או פירה רך…
בשר אסאדו שמתבשל בסיר – זה החידוש כאן!
רוב המתכונים הם בתנור, ולמי מכן שאין תנור בשרי או אין סיר מתאים לאפיה –
שמחה להגיש לך מתכון אסאדו מושלם בדיוק בשבילך, כאשר גם בצורת הבישול הזו מתקבל בשר
רך מאוד עם טעם מושלם ועמוק.
נתח אסאדו במשקל 1.6 – 1.2 קילו.
5 שיני שום קלופות
מלח, פלפל גרוס
חבילת סלרי – עלים וגבעולים
5 גזרים חתוכים ל-3
2-3 שומר מפורקים ושטופים היטב
2 תפוחי אדמה – לבחירה.
אופן ההכנהמחממים סיר רחב, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבשר מ-2 הצדדים, 4 דקות מכל צד.
מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר.
מוסיפים את שיני השום הקלופות ומתבלים במלח ובפלפל גרוס.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה הכי נמוכה.
מבשלים כך במשך 4 שעות.
אחרי 4 שעות טועמים את הבשר כדי להרגיש האם יש מספיק מלח,
מוסיפים את הירקות לסיר ועוד קצת מלח בשביל הירקות.
מבשלים עוד שעה על אש נמוכה, עד שהגזר מתרכך.
מגישים לצד אורז לבן או פירה רך...
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!