בשר אסאדו עם ירקות בסיר אחד

אסאדו_עם_ירקות_בתנור
בשר אסאדו עם ירקות בסיר אחד

בינוני

בשרי

מאת: פנינה מלצר

בשר אסאדו שמתבשל בסיר – זה החידוש כאן!

רוב המתכונים הם בתנור, ולמי מכן שאין תנור בשרי או אין סיר מתאים לאפיה –

שמחה להגיש לך מתכון אסאדו מושלם בדיוק בשבילך, כאשר גם בצורת הבישול הזו מתקבל בשר

רך מאוד עם טעם מושלם ועמוק.

חומרים

נתח אסאדו במשקל 1.6 – 1.2 קילו.

5 שיני שום קלופות

מלח, פלפל גרוס

חבילת סלרי – עלים וגבעולים

5 גזרים חתוכים ל-3

2-3 שומר מפורקים ושטופים היטב

2 תפוחי אדמה – לבחירה.

אופן ההכנה

מחממים סיר רחב, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבשר מ-2 הצדדים, 4 דקות מכל צד.

מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר.

מוסיפים את שיני השום הקלופות ומתבלים במלח ובפלפל גרוס.

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה הכי נמוכה.

מבשלים כך במשך 4 שעות.

אחרי 4 שעות טועמים את הבשר כדי להרגיש האם יש מספיק מלח,

מוסיפים את הירקות לסיר ועוד קצת מלח בשביל הירקות.

מבשלים עוד שעה על אש נמוכה, עד שהגזר מתרכך.

מגישים לצד אורז לבן או פירה רך…

 

Print

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מנת עוף לשבת, עסיסית בטעם ומהירת הכנה.

בשרי

קל

4

ארוחה מהירה וקלה ליום יום.

בשרי

קל

4

תגובות אחרונות

אולי יעניין אותך גם...

גבינת שמנת היא מוצר יקר, אך כשמכינים אותה בבית מתקבלת גבינה טרייה בעלות מינימלית ובקלי קלות.
כל האילנות מוכי שלכת, עירומים מעלים, מרכינים ראש מחמת הרוח והקור, לא נראים חגיגיים…
כדי שיתאפשר ציור ספונטני, ציירו עכשיו עץ על דף חלק. בהמשך תוכלו לראות את תכונותיכם ואת סיפור חייכם על פי ההסברים.

או צרו איתנו קשר

צרפו אותי 

התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!