קצת דביקים ובעיקר מעולים. אם אתם מחובבי הז’אנר, לא תרצו לדלג עליהם. אין במתכון סוכר. זו לא טעות. המתיקות מגיעה מהחלב המרוכז ומהשוקולד הלבן, ובעיני לא צריך להוסיף יותר מזה. אבל אם אתם אוהבים מתוק מאוד, תוסיפו רבע-חצי כוס סוכר.
125 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
200 גרם שוקולד לבן איכותי, קצוץ
1 ביצה L
400 גרם (פחית) חלב מרוכז ממותק
כפית תמצית וניל איכותית
חצי כפית מלח
210 גרם (½ 1 כוסות) קמח לבן מנופה
להגשה:
אבקת סוכר במסננת
מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מרפדים בנייר אפייה תבנית מרובעת של 25 על 25.
ממיסים יחד בקערת זכוכית את החמאה והשוקולד עד לקרם חלק, אפשר לעשות זאת בסיר כפול (באן מארי) או בכמה פולסים במיקרוגל – הקפידו שלא יישרף.
מוסיפים פנימה את הביצה, החלב המרוכז, תמצית הווניל והמלח, ומערבבים היטב לבלילה סמיכה חלקה.
מקפלים פנימה קמח ומערבבים בעדינות רק עד שהוא נטמע.
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 25-30 דקות או עד שמזהיב קלות. הבראוניז יהיו תפוחים במרכז ויצנחו מעט כשיצאו מהתנור. זה בסדר, כך צריך להיות.
מצננים כרבע שעה, חותכים לריבועים ומצננים על רשת. מפדרים היטב בהמון אבקת סוכר ומגישים.
*שימו לב שיש לסמן שהעוגה חלבית.
קצת דביקים ובעיקר מעולים. אם אתם מחובבי הז'אנר, לא תרצו לדלג עליהם. אין במתכון סוכר. זו לא טעות. המתיקות מגיעה מהחלב המרוכז ומהשוקולד הלבן, ובעיני לא צריך להוסיף יותר מזה. אבל אם אתם אוהבים מתוק מאוד, תוסיפו רבע-חצי כוס סוכר.
125 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
200 גרם שוקולד לבן איכותי, קצוץ
1 ביצה L
400 גרם (פחית) חלב מרוכז ממותק
כפית תמצית וניל איכותית
חצי כפית מלח
210 גרם (½ 1 כוסות) קמח לבן מנופה
להגשה:
אבקת סוכר במסננת
מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מרפדים בנייר אפייה תבנית מרובעת של 25 על 25.
ממיסים יחד בקערת זכוכית את החמאה והשוקולד עד לקרם חלק, אפשר לעשות זאת בסיר כפול (באן מארי) או בכמה פולסים במיקרוגל – הקפידו שלא יישרף.
מוסיפים פנימה את הביצה, החלב המרוכז, תמצית הווניל והמלח, ומערבבים היטב לבלילה סמיכה חלקה.
מקפלים פנימה קמח ומערבבים בעדינות רק עד שהוא נטמע.
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 25-30 דקות או עד שמזהיב קלות. הבראוניז יהיו תפוחים במרכז ויצנחו מעט כשיצאו מהתנור. זה בסדר, כך צריך להיות.
מצננים כרבע שעה, חותכים לריבועים ומצננים על רשת. מפדרים היטב בהמון אבקת סוכר ומגישים.
*שימו לב שיש לסמן שהעוגה חלבית.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!