אישית זהו אחד מהמאכלים האהובים עלי ביותר. השילוב של היוגורט עם התבלינים הפיקנטיים והמלפפונים המרוסקים, מתאים מאוד לקיץ.
2 כוסות יוגורט או רוויון
2 מלפפונים
1/2 כוס שקדים פרוסים
1 שן שום
4 כפות של עלי נענע או שמיר
מלח ופלפל
1/4 כפית צ’ילי טחון
1/4 כפית כוסברה טחונה
במעבד מזון או בבלנדר סטיק מרסקים את היוגורט עם השקדים, השום, הנענע או השמיר והתבלינים.
מגרדים את המלפפונים בפומפייה דקה.
מערבבים את היוגורט עם המלפפונים המרוסקים, טועמים ומתקנים תיבול. שומרים במקרר עד להגשה.
יוצקים לצלוחיות ומגישים. אפשר לצנן עם קרח כתוש.
אישית זהו אחד מהמאכלים האהובים עלי ביותר. השילוב של היוגורט עם התבלינים הפיקנטיים והמלפפונים המרוסקים, מתאים מאוד לקיץ.
2 כוסות יוגורט או רוויון
2 מלפפונים
1/2 כוס שקדים פרוסים
1 שן שום
4 כפות של עלי נענע או שמיר
מלח ופלפל
1/4 כפית צ'ילי טחון
1/4 כפית כוסברה טחונה
אופן ההכנהבמעבד מזון או בבלנדר סטיק מרסקים את היוגורט עם השקדים, השום, הנענע או השמיר והתבלינים.
מגרדים את המלפפונים בפומפייה דקה.
מערבבים את היוגורט עם המלפפונים המרוסקים, טועמים ומתקנים תיבול. שומרים במקרר עד להגשה.
יוצקים לצלוחיות ומגישים. אפשר לצנן עם קרח כתוש.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!