מתכון מהיר, והטעם והתוצאה המושלמים לא משתווים להשקעה.
6 מנות פילה סלמון
2 כפות פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
8 שיני שום כתושות
4 כפות כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מניחים את הסלמון בתבנית בינונית. מערבבים בקערית את הפפריקה, שמן הזית, השום הכתוש והכוסברה. יוצקים את הרוטב על הדגים ומורחים אותם היטב מכל צד. מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור 15-20 ד’, עד שהדגים זהובים.
מתכון מהיר, והטעם והתוצאה המושלמים לא משתווים להשקעה.
6 מנות פילה סלמון
2 כפות פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
8 שיני שום כתושות
4 כפות כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מניחים את הסלמון בתבנית בינונית. מערבבים בקערית את הפפריקה, שמן הזית, השום הכתוש והכוסברה. יוצקים את הרוטב על הדגים ומורחים אותם היטב מכל צד. מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור 15-20 ד', עד שהדגים זהובים.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!