10 שוקי עוף
2 בצלים
5 שיני שום קלופות
סלסלת פטריות טריות
חבילת פתחים
1/3 כוס רוטב טריאקי
1/3 כוס סילאן
מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה מרוקאית
2 כוסות מים רותח
בסיר רחב ושטוח מטגנים את העוף במעט שמן זית עד להזהבה,
פורסים את הבצלים לפרוסות ומוסיפים לסיר יחד עם שיני השום.
מטגנים מספר דקות.
מערבבים בקרה את הסילאן, טריאקי, התבלינים והמים הרותחים ושופכים על העוף. מבשלים בסיר סגור על אש נמוכה שעה ורבע.
שופכים את הפתיתים לסיר ומבטיחים שהם מכוסים לגמרי ברוטב,
אם צריך להשתמש עוד מים רותחים.
מבשלים בסיר סגור חמש דקות עד שהפתיתים רכים.
מכבים האש ונותנים לתבשיל את המשחק עוד כחמש דקות.
מגישים מיד.
10 שוקי עוף
2 בצלים
5 שיני שום קלופות
סלסלת פטריות טריות
חבילת פתחים
1/3 כוס רוטב טריאקי
1/3 כוס סילאן
מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה מרוקאית
2 כוסות מים רותח
בסיר רחב ושטוח מטגנים את העוף במעט שמן זית עד להזהבה,
פורסים את הבצלים לפרוסות ומוסיפים לסיר יחד עם שיני השום.
מטגנים מספר דקות.
מערבבים בקרה את הסילאן, טריאקי, התבלינים והמים הרותחים ושופכים על העוף. מבשלים בסיר סגור על אש נמוכה שעה ורבע.
שופכים את הפתיתים לסיר ומבטיחים שהם מכוסים לגמרי ברוטב,
אם צריך להשתמש עוד מים רותחים.
מבשלים בסיר סגור חמש דקות עד שהפתיתים רכים.
מכבים האש ונותנים לתבשיל את המשחק עוד כחמש דקות.
מגישים מיד.
צרפו אותי
התכנים החדשים
וגליום התוכן הדיגיטלי שלנו
ישר אליך!