האתר בהרצה... אנא התאזרי בסבלנות

שדרת האאוטלט

כל המותגים והחנויות
בשדרת האאוטלט הוירטואלית

עוגת מוס גבינה לוטוס

עוגת מוס גבינה לוטוס

מצרכים: לתחתית: 200 גרם עוגיות לוטוס 50 גרם חמאה מומסת 1/4 כפית מלח מצרכים לשכבת מוס גבינה -לוטוס: 2 גבינה לבנה 9% 1 שמנת חמוצה 15% 2 שמנת להקצפה 38% 1 חבילת אינסטנט פודינג ווניל 2 כפות חלב 100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות 4 כפות ממרח לוטוס לציפוי: 1/2 צנצנת ממרח לוטוס לקישוטי זילוף: 1 שמנת להקצפה 38% 2 כפות גבינת שמנת 1/2 חבילת אינסטנט פודינג ווניל לקישוט הסופי: כ-2-3 כפות ממרח לוטוס כ-4-5 עוגיות לוטוס טחונות אופן הכנה: לתחתית: לשים את עוגיות הלוטוס במעבד המזון ולטחון לפירורים. להוסיף את החמאה המומסת והמלח ולטחון עד שנהיית תערובת במרקם של חול לח. להעביר את התערובת לתבנית העוגה (מרופדת בנייר אפייה) לשטח ולהדק היטב. לשים במקרר. לשכבת מוס גבינה-לוטוס: לשים את השוקולד הלבן והחלב בצלוחית ולהכניס לחימום של כחצי דקה במיקרוגל. לחכות כמה שניות ולערבב לתערובת חלקה, ללא גושים. בקערה גדולה לשים את הגבינה לבנה ושמנת חמוצה ובעזרת מטרפה ידנית ולערבב לתערובת חלקה. להוסיף לגבינות את תערובת השוקולד הלבן ולערבב היטב לתערובת אחידה וחלקה. לתוך קערת מיקסר עם בלון הקצפה, להוסיף את השמנת להקצפה ואינסטנט פודינג ווניל. להקציף עד שמתקבלת קצפת יציבה. להוסיף את תערובת הגבינות והשוקולד ואת ממרח הלוטוס לתוך הקצפת. להמשיך להקציף עד שמתקבלת תערובת אחידה. לשפוך את התערובת על תחתית העוגה וליישר. לשים את העוגה במקפיא לשעתיים לפני שמצפים. לציפוי: אחרי שהעוגה קפאה לגמרי, לחלץ אותה מהתבנית (לטבול סכין במים רותחים ולהעביר מסביב לתבנית העוגה) לחמם את ממרת הלוטוס כ-10-20 שניות במיקרוגל. ליצור טיפטופים בעוגה ולצפות את שאר שטח פני העוגה . להכניס למקפיא. לקישוטי זילוף: בקערת המיקסר עם בלון הקצפה, להקציף את השמנת, אינסטנט פודינג וניל וגבינת שמנת לקצפת יציבה. להעביר את הקצפת לשקית זילוף עם פיית זילוף של כוכב לקישוט סופי: ברגע שהעוגה התייצבה לגמרי במקפיא, ליצור כ-12 פרחי זילוף על פני העוגה לפזר באמצע העוגה, עוגיות לוטוס טחונות. את ממרח הלוטוס שנשאר בצנצנת, להמיס כמה שניות במיקרוגל ולזלף מעל העוגה

אהבתם? מוזמנים לשתף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email
דילוג לתוכן